Hay shop præsenterer en for alt det bedste fra Norden

Sengetæpper fra Hay (foto cahetu.com)

Sengetæpper fra Hay (foto cahetu.com)

Nettet nu om dage er et forunderligt fænomen, der forbinder og adskiller os alle sammen. På den ene side har nettet muligheden for at lade os synke ned i hver vores verden, mens den på den anden side også kan invitere nyskabelser og nybrud. Nye ideer har det med at komme i fællesskab. Et fællesskab, som det der eksisterer over nettet har vist sig at være meget produktivt for samfundets kulturforbrugere og skabere. Hay shop er opbygget af lidt af den samme mentalitet. Her findes nemlig et stort udvalg af et varer fra hele norden. Det er fantastisk og rart at være en del af så stor et marked, som det der eksisterer i skandinavien indenfor mode og design.

Den nordiske scene

For der sker i sandhed meget på den nordiske scene. Den har de seneste år fået stor medvind i den internationale presse, og mange danske firmaer er de seneste par år blevet bedt om at tegne eller skabe projekter i det store udland. Det er som om, at det danske design rammer noget i tidsånden, som på en eller anden måde er sandt for mange flere end bare dem i Danmark. Det er meget unormalt. Normalt plejer det at være omvendt. Men for første gang næsten, er det Danmark, der er med til at sætte en dagsorden indenfor det æstetiske.

Stort udvalg

Hay shop er derfor stolte af at kunne præsentere det enorme udvalg af produkter, der er indenfor mode og design skabt i Norden. Der bliver lagt stor vægt på metoder, materialer, farver, form og brug. Det er minimalisme med ånd og sjæl, sådan som vi kender den fra de svenske skove.

Læs om produkter fra Hay:

Hay puder passer perfekt til både stue og soveværelse

Hay sengetøj gør hjemmet grafisk, moderne og afslappet

Hay sengetæppe: Gå foråret imøde med varme farver

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *